Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2009 12:31 - Слушайте музиката на сърцето си
Автор: marty Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7607 Коментари: 2 Гласове:
3



 

 

За да живеете в душевен мир, лекота и приемане, са нужни спокойствие и ведрост в ежедневието. 
Любовта и спокойствието вървят ръка за ръка, лекуват и отстраняват всички пречки, независимо какво или кой ги създава. Няма друг начин да разберете любовта, освен като обичате повече. Ако влагате във всичко толкова любов колкото сте способни, спокойствието ще нараства. Докато силата на любовта ви изцелява, силата на вашето спокойстиве носи пълно и съвършено разбиране за собствения ви живот и този на друите. Няма пречки за това разбиране. Всички неща стават по-завършени. 
Следвайте музиката на сърцето си, която винаги звучи във вас, когато сте в състояние на спокойствие, колкото и далечна да ви се струва. Помнете, че сте родени, осъзнавайки, че сами творите своята радост и наслада, а в нея ще намерите доброта и ще узнаете, че доброто е единствената инвестиция, която никога няма да се окаже неуспешна. 
Помнете още, че всички неща в дълбоката си същност, са в съгласие и хармония с единството и във връзка с истината, независимо какви изглеждат. Всички неща са в съзвучие. 
В моменти на противоречия и разочарование вашето спокойствие ще ви показва как да отключвате вътрешната хармония и доверие, за да преодолявате трудностите и противоречията и на мястото на всичко отрицателно да настъпва спокойствие и удовлетвореност. Когато сте свързани със своето вътрешно спокойствие, знаете как да разкривате и излъчвате хармония, дори ако другите не виждат път напред. 

Накрая простите неща в живота ще ви донесат щастие. Това са вечните ценности на живота. Те са крайъгълни камъни, здрави стожери, за които можете да завържете нишките на спокойствието, тръгващи от сърцето ви. Те ви пречистват. Ако се замислите кои са всъщност те, ще откриете, че са много малко. Може би сред тях са приятелството, хубавата музика, ромонът на дъжда. Те са ваши и са специално за вас. Тези са важните човешки преживявания, които да станат основа на спокойствието ви, което да нараства и да бъде стабилно. Когато ви се струва, че светът иска твърде много от вас и вскички се опитват да ви се налагат, погледнете към тези стожери, те ще ви помогнат да достигнете до вътрешния насекващ източник на спокойствие. Когато познавате спокойствието, животът става прост.
Спокойствието е въплъщение на любовта, която създава живота. 
Имате ли смелостта да бъдете част от тази любов и така да станете душа, която обитава живота?
Това е същността на спокойствието.


От Интернет




image





Тагове:   музиката,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. diso - Това трябва да си го принтирам
14.12.2009 08:05
и да си го сложа в рамка до леглото - да го чета на ставане и на лягане:))
цитирай
2. marty - :))))))))
14.12.2009 10:07
Може и само картинката :)
Тя казва същото, но с по-малко думи :)


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marty
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1114089
Постинги: 206
Коментари: 741
Гласове: 9534
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930