Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2009 11:21 - виртуален секс - 2
Автор: marty Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5364 Коментари: 2 Гласове:
5



Какво се случва по време на виртуален секс?

Основната идея е да реализирате сексуалните си желания. Дори тези, за които не сте се замисляли да практикувате на живо. Говорейки или пишейки, започвате малко по малко да обяснявате какво желаете, какво фантазирате и как копнеете да го направите. Обикновено, в случай, че камерата не е пусната, започвате да описвате с какво бельо сте, как сте застанали, каква е обстановката около вас. Не подлежи на съмнение факта, че виртуалният секс е пряко свързан с мастурбацията. Естествено е, че за да постигнете желания ефект, е необходимо не само да разговаряте с партньора, но и да се стимулирате физически. Това е сигурният начин, че и двамата ще успеете да стигнете до края. За мъжете е особено вълнуващо да наблюдават как жената се докосва сама и се възбужда от провежданата комуникация. Усещането за взаимната възбуда разпалва страстите на партньорите още повече. Затова пряката комуникация с микрофон и камера е много по-ефективна, отколкото обикновен чат. Тъй като много жени се притесняват обаче, първите опити за виртуален секс обикновено се провеждат под формата на чат, за да се отпуснат и да пожелаят повече. С времето все повече сваляте задръжките и желаете задълбочаване на всичко, което пробвате.
Докато сте отдадени на въображението си и подвластни на възбудата, изричате дума по дума това, което искате да получите от партньора си, визуализирате го, описвате го подробно и всичко това под стоновете на собствените ви въздишки. Той прави същото.
Виртуалният секс е помагал на много двойки да подобрят сексуалния си живот, тъй като са си споделили неща, които до тогава са премълчавали. Това ги кара, когато правят реален секс, да изпитат желание да задоволят потребностите на партньора точно по начина, по който ги е описал. Дори още по-добре. Виртуалният секс е най-краткият път към реализиране на скритите сексуални фантазии на всеки човек.
Задръжките и свенливостта са най-големият враг на виртуалния секс. Оставете ги в „другата стая“, докато се отдавате на еротичните моменти пред монитора.
J)))))

image



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. burda - вирт
08.10.2009 11:32
Клавишите:"S","E","X" са разположени във вертикала, а не по хоризонтала :D
Можеш ли да добавиш, взел/а темата, за джаджите, които се прикачат като периферия на РС-то за прехвърляне на допирните въздействия между партньорите?
цитирай
2. marty - Нямам какво да добавя по темата :(
08.10.2009 12:41
Всчико си споделих :))))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marty
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1114114
Постинги: 206
Коментари: 741
Гласове: 9534
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930