Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2009 09:31 - БЛИЗНАЦИ
Автор: marty Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4224 Коментари: 2 Гласове:
3



Обещан постинг ....

БЛИЗНАЦИ
ДЕВИЗ : АЗ МИСЛЯ!
Планета : Меркурий

Общи приказки
Близнаци е много приказлив и общителен знак.

Привлича другите с непринуденото, приветливо и лъчезарно излъчване, което притежава в изобилие. Непрекъснато прави нещо, а в повечето случаи минимум две неща едновременно. Има доста голям мисловен резервоар и дори страда от безсъние поради тази причина.  В чатовете и Нюзгрупите на мрежата е бъкано от тях. Водят убедително пред Стрелеца и Девата, които се боричкат за второто място в тази класация. Умее да изкарва пари, но по му се отдава харченето им.

Добри черти
С Близнак в компанията никога не е скучно. Непринудени. Без излишно придаване на важност и позьорство.  Много добри певци и музиканти. Имат многостранни интереси и широк кръгозор.

Бързо прощават почти всякакви издънки с изключение на откровената простотия и прекаленото демонстриране на любовни чувства.
В спорта също са много напред с материала.
Любознателни, красноречиви, убедителни и учтиви. Обичат шумните, весели компании и са добри събеседници. Радват се на живота и имат силно развито чувство за хумор. Много талантливи. Авангардни. Бързо се ориентират във всяка обстановка и новостите не са проблем за тях. Весели. Умеят да те развеселят и да ти осигурят огромни порции разнообразие. Любопитни до нива, прескачащи определените норми.
Лоши черти
Те знаят, че са най-одумвания знак, но самите те нямат равни по клюкарщина. В дъното на повечето сплетни стои някой от тях.
Партньорство
Близнаците се разбират с неживотинските знаци, които се славят с интелектуалните си способности и общителност.
Везните и Водолея често биват очаровани от Близнаците още преди да са се запознали. Самите Близнаци нямат нищо против да имат много приятели, колеги и дори гаджета. Не че са мръсници. За Близнака, също както и при Водолея е много по-важно да общува с някого, отколкото да прави секс. Платоническата любов е тяхна запазена марка. Обожават флиртовете,  Интернет и ICQ е направо манна небесна!
Девата и Близнаците имат обща планета управител и това е Меркурий. Със Стрелеца намират много често общ език и интереси.

В бизнеса е хубаво да имаш под ръка Близнак, защото му идват страхотни идеи и е склонен да проявява творческите си заложби във всяка област.  Бързо се отегчава от всичко и от всеки. Много му допада да прави няколко неща наведнъж.
Най-добрата комбинация е Близнаци - Близнаци.

Могат да съжителстват дълго време, зачитайки нуждата на другия от свобода и публика.
Секс , Любов и Свалки
МЪЖ - Браточка
Близнакът е що-годе добър в леглото, но липсата на силни чувства го прави лош партньор. Ако става въпрос за любовна авантюра - няма да има проблеми. По време на секс е много жив и гъвкав. Обича разнообразието и, ако е вкарал и няколко питиета ще те върти и обръща непрестанно. Може и свят да ти се завие. Не си мисли че ще минеш с класически пози и секс.  Не си пада по бавния и лигав, изпълнен с нежни романтични думички акт. Вместо това той подхожда бързо, често необуздано. Не го слушай кви ти ги говори! Той си разтяга локумите, но в същото време с едното око следи мача от шампионската лига по телевизията, в ръката си държи дистанционното на музикалната уредба и търси подходяща мелодия, а когато сменя позата или насоката не пропуска да отпие от чашата с водка и да си дръпне от цигарата, и за капак, ако звънне телефона - направо ставай, и се обличай.

Въобще - всичко което е нетрадиционно и разнообразно е добре дошло. Самият Близнак няма да пропусне нищо по интересно от твоето тяло и е склонен да се раздаде до край.
ЖЕНА - ( Сестричка )
Страхотни са. Божествени тела.  За тях може да се каже - че освен красиви са и умни, нещо което сме свикнали да определяме като абсурд. Направо неустоими. Подходящ подарък е освен скъп парфюм, тежкарски дрехи и диск със музика или направо цяла музикална система, а един як GSM ще предизвика истински фурор. Не трябва да ги ревнуваш. Близначките може и да кръшнат от правия път, но то е заради пустото разнообразие и любопитство. Едва ли не с научна цел. Те няма да престанат да те обичат или пък да избягат с любовника си.  Страстни и горещи.  Обичат любовната предигра.
Съвети и Молби

.......Ех - Защо звездите са ви създали толкова умни ?.........








Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. helios - Скъпа , Марти!
29.08.2009 19:09
Връщам се от едно кратко пътуване и о...изненада!:)
Благодаря ти, вярно момиче, зарадва ме!:)
Поздрави, усмивки, да е живо и здраво и твоето близначе!:)
цитирай
2. marty - Благодаря ти !!!
30.08.2009 08:21
Много Щастие пожелавам и на теб...
Вие Близнаците -
все се стремите към него,
и полагате толкова много усилия,
Вяртност, Искренност, Ум-
че наистина Го заслужавате.

Прекрасен неделен ден !!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marty
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1114121
Постинги: 206
Коментари: 741
Гласове: 9534
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930