Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2008 20:04 - Предпразнични съвети
Автор: marty Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1374 Коментари: 2 Гласове:
0



13-те най-добри любовни съвета за всички времена

Започването на връзка всъщност се оказва най-лесната част.

Поддържането й на здравословно и благоприятно равнище е това, което крие опасности.

1. Понякога изневерявай на навиците си
Двойките развиват специфична динамика помежду си: начините, по които се свързват един с друг, се повтарят постоянно. Ако промениш начертаната схема и действаш в обратен ред, по позитивен начин ще внесеш нов живот на връзката си.

2. Докосвайте се постоянно
Не се съмняваме, че се прегръщате и целувате всеки път, когато се видите и може би обичате да се притискате един в друг замалко след секс. Но простичките жестове като потъркване на рамото му, докато гледате телевизия, сграбчването на ръката му, докато ходите по улицата или галенето на бедрата му по време на вечеря, са перфектен начин да се сближите. Честото докосване на партньора през деня повишава хормоните, благодарение на които се чувстваш добре, което засилва привързаността ви и ви прави по-близки на инстинктивно ниво.

3. Не си ставайте приятели
Да сте си дружки с гаджето, на теория изглежда супер. Но такива отношения могат да съсипят сексуалния ви живот. Спести дългите дискусии за моментите, когато си с приятелките си, а сексуалната си енергия запази изцяло за него.

4. Доставете си стабилна сексуална диета
Ако искаш да поддържаш близостта си с гаджето ти, бъди достатъчно хищна в спалнята. Мъжете се чувстват много по-удобно да се свържат с жените на физическо ниво, без да задълбават в дискусии.

5. Редувайте се, докато говорите
За да е сигурно, че и двамата имате шанс да изкажете позицията си по време на спор – и да представите гледните си точки една след друга – редувайте се. Докато единият слуша, другият говори и обратното.

6. Намерете пресечна точка
Когато взимате решения заедно, опитайте се да правите повече компромиси.

7. Бъдете по-малко негативни
Има много по-ефективни начини да разсееш оплакванията си от ядосаните забележки на висок тон. Ако искаш да му направиш забележка за постоянните закъснения, опитай нещо от типа: „Знаеш ли... Обичам небрежността и свободния ти дух, но наистина ме вбесяваш, когато не идваш навреме. Сигурна съм, че ще си останеш мъжа, когото обожавам и когато си точен.“

8. Изслушвайте се
Когато заедно с гаджето ти имате сериозен разговор, касаещ връзката ви, толкова често си абсолютно обзета от мисълта какво да кажеш, че всъщност не чуваш за какво си говорите.

9. Бъдете толерантни
И двамата не сте перфектни и странностите, които имате, са налице. Вместо да позволите на супер дразнещите си привички да предизвикат изхабяването на огромно количество нерви и от двете страни, по-добре се опитайте да намерите положителната страна на нещата, дори и да е незабележима на пръв поглед.

10. Откраднете си интимност
Особено важно е да си взимате почивка от сивото ежедневие и да прекарате известно време само двамата – мобилните телефони и интернет също са забранени. Може да си подарите забавно пътуване или просто няколко часа насаме. Целта е просто да си откраднете  няколко интимни момента .

11. Пази гърба му
Може да не си съгласна с гаджето си, когато се скара с приятел или ти разказва колко нечестно е постъпил спрямо него шефът му, но винаги трябва да си на негова страна... и обратното. В противен случай и двамата ще се чувствате, сякаш не можете да разчитате на човека до себе си.

12. Похарчете малко пари един по друг
Не се налага да изчакваш специални поводи, за да му покажеш колко го обичаш. Всъщност подаръците са по-забавни и многозначителни, когато не са очаквани. 

13. Бъди добро гадже
Примири се - никой не може да бъде вечно очарователен. След като вече сте прекарали известно време заедно, първоначалното вълнение неизбежно угасва и приятелят ти започва на моменти да ти се струва досаден. Не си мисли, че чувствата ти са изчезнали, ако ти е малко безинтересен, а и е почти сигурно, че това чувство е взаимно! За да се преборите със скуката, редувайте се да измисляте интересни предложения.
image






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yuliya2006 - Марти, безценен пост мой психолог. ...
11.02.2008 08:54
Марти, безценен пост мой психолог. Вчера си го прочетох, днес пак, утре пак.
Любовните отношения са магия между два свята, две души. Има някой, който желаеш, желаеш, без думи,просто флойди. Краката ти се подкосяват, очите ти с него сякаш танцуват и миг на сливане и искаш да е вечно.
Има други, с който деноношно можеш да разговаряш, да обичаш, да обожаваш Но те не те привличат физически, както онзи другия.
Благодаря ти мой мъдър учител, за какво ли не вече
Важното в едни отношения да няма ревност, защото това чувство за собственост руши скрито тази магия. Защото въпреки обичта, сливането, никой не е на никой
с обич ДЖУЛИ
цитирай
2. marty - Така е Джулс,
11.02.2008 18:12
Искрата, която запалва страстта,
погубва разума,
провокира любовта...
Тази Искра е толкова сладка и желана, нали....
Усмивки и настроение за теб, Джулс.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marty
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1114277
Постинги: 206
Коментари: 741
Гласове: 9534
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930